Om Fysrörelsen 

Fysrörelsen drivs av Anna Hedlund. Min mission är att bidra till att fler individer ska kunna må bra och fungera smärtfritt i sin kropp. Människokroppen är i sin grund optimalt skapad för rörelse men modern livsstil och mycket stillasittande sätter käppar i hjulet. Genom klok träning, & smart individanpassad rörelse ges goda förutsättningar för att återskapa en funktionell, smärtfri och stark kropp – med start i god fotfunktion. Allt kryddas med bra boost för din kondition och en stor dos kreativitet, träningsglädje, kunskap och inspiration.

annafysrorelsen_small.png
IMG_0872.JPG
PT_lotta.jpg
IMG_2568.JPG
IMG_0684.jpg
Namnlöst-72.png
IMG_4801.JPG
 

Anna Hedlund

Konditions- & Rörelsespecialist

Att ha en kropp som fungerar och är smärtfri, rörlig och som mår bra och orkar med de utmaningar jag tar mig för är mitt personliga mål och det speglar av sig i den rörelse jag själv utför och vill inspirera andra till.  Jag tränar själv mest SomaMove och Traillöpning men har en bakgrund inom multisport och mountainbike. 

Jag är utbildad personlig tränare med konditionsinriktning i grunden. Intresset för att förstå rörelse och verkligen kunna individanpassa träning gjorde att jag ville gräva djupare och jag studerade vidare till certifierad movement integrator. En utbildning som verkligen gett kraftfulla verktyg för att se och förstå rörelse och därmed kunna individanpassa och utveckla mina klienter framgångsrikt. 

annaporträtt.png
 

Optimal utveckling - så jobbar jag

Kroppen är en sammanhängande enhet och det som sker eller inte sker i olika delar av kroppen kommer påverka hela systemet. En fot som inte gör sitt jobb kan till exempel ge påfrestning på knä eller höft och kanske orsaka smärta där. Då är det inte någon idé att jobba med smärtområdet om vi inte kommer till rätta med orsaken, att få foten att bli mer dynamisk. Genom min kunskap inom rörelseintegrering kan jag ofta se och förstå vart begränsning sitter eller vad som kan orsaka problem. I individuella sessioner kan jag såklart gå mer på djupet men även i gruppträning ligger denna kunskap och synsätt till grund för hur jag har kompetens och förståelse för individanpassning för optimal utveckling. 

I individuella sessioner använder jag mig av kroppsavläsning, rörelsetester och undersökningsmetoder för att få en bra förståelse för vad som försiggår i kroppen. Det fynd jag gör i kombination med din historik och dina mål ligger sedan till grund för utformning av rörelser och träningsupplägg.  

 

Utbildningar

  • Lic. Endurance Personal Trainer, Konditionsidrott 2017

  • Dipl. Löpcoach steg 1&2, Konditionsidrott 2017

  • Cert. Aspera Movement Integrator, Aspera Education 2018

  • SomaMove Instruktör

  • Myofascial Anatomy in Motion med Gary Carter 2019