Energi & Rörelse på jobbet

Min mission är att bidra till hälsosamma företag med medarbetare som mår bra i både kropp och själ genom att implementera mer rörelse i arbetsdagen & lustfylld träning.Att träna på jobbet ger ökad energi & produktivitet är en självklarhet men mängden stillasittande är för många fortfarande ett faktum som långt överskrider vad som är lämpligt varje dag för hälsan vilket leder till stelhet, smärta och sjukdomsproblematik. Jag vill erbjuda lösningar som ser till helheten och stöttar er personal till sundare vanor och ger förutsättningar för god hälsa.

 
Warrior One

Livesända pass

Perfekt när många jobbar hemma!

Jag kan sända pass via zoom direkt till er - ett jättebra sätt att få en energigivande och hälsosam paus i arbetsdagen om man jobbar hemma. Klasser som lämpar väl är: SomaMove, SomaMove Slow samt enklare Styrkecirklar utan redskap.

 

Gruppträning

Exempel på pass jag kan erbjuda på er arbetsplats. Detta kopplas med fördel ihop med föreläsning kring hälsa och vikten av rörelse samt en screening av er arbetsmiljö så att ni får bästa förutsättningar för en hälsosam vardag. Alla pass är ca 45 minuter. Klasserna hålls på plats vi kommer överens om i ert närområde. SomaMove behöver tillgång till en sal, övriga pass kan hållas utomhus.

IMG_9307.JPG

UteFYS

Stationsbaserad träning med stor variation i passen och övningar som passar alla. En härlig och effektiv mix av Styrka, Rörlighet & Kondition med stor anpassningsbarhet och mycket kreativ träningsglädje. Här bygger ni gemenskap och fysisk kapacitet och får massor härlig energi in i arbetsdagen.

Löpning för alla

Konditionsträning genom löpning där alla kan utgå från sin nivå. Vi jobbar på rundbanor så ingen kommer efter. I dessa löpgrupper integreras funktion för löpare genom smart styrke- och rörlighetsträning och såklart pulshöjande inslag som utvecklar konditionen. Just pulshöjande träning är ett av de mest effektiva sätten att öka produktivitet och energi.

How-To-Run-for-Beginners-5-Running-Progr
webbilder4.png

SomaMove

Rörlighetsträning som effektivt mjukar upp stelhet och ger ett skönt flöde in i arbetsdagen. SomaMove utvecklar alla träningsbara aspekter såsom kondition, styrka, spänst, balans, rörlighet och koordination och andetag.

SomaMove SLOW

Lugna, flödande rörelser för kropp och sinne. Hela klassen hålls stående och du blir inte svettig. Ett perfekt lunchpass som effektivt minskar stress & minskar stelhet och spänningar i kroppen genom välgörande rörelse. Hela klassen tar 30minuter.

IMG_7355.jpg